Soy Nadia y te doy la bienvenida a mi mundo.

Rodeada de naturaleza pretendo acercarte la luz y los aromas que me inspiran en tu casa.

Desde pequeña que he oído que tengo el sentido del olfato muy desarrollado, y siempre había querido sacarle partido de alguna forma.

Muchos años después y raíz de un confinamiento, una letargia, del sentirme perdida y con la pretención y necesidad de florecer y salir de la zona de confort, me di cuenta de que había encontrado la manera de sacarle partido al mejor de los mis sentidos.

Así nació Bauharum, el lugar desde el que creo velas artesanales, veganas y libres de tóxicos en envases reciclables o hechos a mano.

El lugar es el rescoldo de un pequeño pueblo de la Cerdanya que me acoge desde hace 3 años.

Las velas son creadas una a una por mis manos aquí, en el valle con más horas de luz solar de Europa.

I com va començar, tot això?

Ja de petita sabia que tenia un sentit especial de l'olfacte. 

Podia identificar un jardí amb un jessamí a 2 carrers de distància, que em feia caminar seguint la seva flaire dolça fins a trobar-lo i fer una inhalació profunda per impregnar-me de la seva fragància.

Em molestava quan rentaven la meva manta preferida, i fins i tot, encara avui, mirant algunes fotos puc recordar l'aroma exacte que sentia en aquell instant.

Tenia la intuïció que algun dia faria alguna cosa amb aquesta qualitat tan especial. 

Molts anys després, en un moment vital bastant fosc, sentint-me molt perduda en mig d'un confinament incert, vaig començar a fer tot tipus de manualitats.

Vaig estar un temps explorant en un prova i error infinit, fins que vaig arribar a les espelmes i vaig sentir que havia arribat a casa. 

Així va néixer Bauharum Handmade. 

Un projecte molt íntim amb el que vull entrar a casa teva, sigilosament, per impregnar-la de calidesa, benestar i natura. 

Faig les espelmes una a una amb les meves mans a un petit poble de la vall amb més hores de llum solar d’Europa.

1 de 3

Filosofia

Basant cada part del procés i el producte final en la sostenibilitat, treballo per minimitzar l’impacte ambiental utilitzant productes sostenibles, sense tòxics, fins a l’empaquetat final sense plàstics.

Treballant en què tots els envasos siguin re-utilitzables i duraders, com buscant sempre les matèries primes més naturals, de proximitat i sense crueltat animal.

Amb la missió d’acostar els aromes a les cases d’una forma menys tòxica, i intentar ajudar a trobar moments d’auto-cura en el dia a dia creant petits rituals de presència.