Sóc la Nadia i et dono la benvinguda al meu món.

Des de la Cerdanya (entre muntanyes, rius, vent i calma) vull acostar-te la llum i els aromes que m'inspiren. 

I com ho faig?

Amb espelmes artesanals, veganes i lliures de tòxics. Que t'ofereixo en envasos reciclables (i en les versions més especials, fets a mà). 

I com va començar, tot això?

Ja de petita sabia que tenia un sentit especial de l'olfacte. 

Podia identificar un jardí amb un jessamí a 2 carrers de distància, que em feia caminar seguint la seva flaire dolça fins a trobar-lo i fer una inhalació profunda per impregnar-me de la seva fragància.

Em molestava quan rentaven la meva manta preferida, i fins i tot, encara avui, mirant algunes fotos puc recordar l'aroma exacte que sentia en aquell instant.

Tenia la intuïció que algun dia faria alguna cosa amb aquesta qualitat tan especial. 

Molts anys després, en un moment vital bastant fosc, sentint-me molt perduda en mig d'un confinament incert, vaig començar a fer tot tipus de manualitats.

Vaig estar un temps explorant en un prova i error infinit, fins que vaig arribar a les espelmes i vaig sentir que havia arribat a casa. 

Així va néixer Bauharum Handmade. 

Un projecte molt íntim amb el que vull entrar a casa teva, sigilosament, per impregnar-la de calidesa, benestar i natura. 

Faig les espelmes una a una amb les meves mans a un petit poble de la vall amb més hores de llum solar d’Europa.

1 De 3

Filosofia

Basant cada part del procés i el producte final en la sostenibilitat, treballo per minimitzar l’impacte ambiental utilitzant productes sostenibles, sense tòxics, fins a l’empaquetat final sense plàstics.

Treballant en què tots els envasos siguin re-utilitzables i duraders, com buscant sempre les matèries primes més naturals, de proximitat i sense crueltat animal.

Amb la missió d’acostar els aromes a les cases d’una forma menys tòxica, i intentar ajudar a trobar moments d’auto-cura en el dia a dia creant petits rituals de presència.